Sunrise Bewindvoering
uw financiën in vertrouwde handen

Over mij

Ik vind het belangrijk dat u weet wie ik ben. Als u mij inhuurt om u te helpen, moet er sprake zijn van vertrouwen. Daarom zal ik me hier kort voorstellen.

Ik ben Ireen Heegen, geboren in 1979 in een sociaal nest. Vader werkte binnen een gemeente. Vanaf zijn pensioen tot aan zijn dood in 2018 heeft hij zijn kennis van de ambtelijke organisaties ingezet om mensen te helpen die de weg kwijt raakten in de wirwar van regels. 


Hieraan ten grondslag lag de overtuiging dat iedereen, ongeacht afkomst, religie, geslacht of ras, gelijke kansen hoort te hebben. Om dit te bereiken hebben sommige mensen meer hulp nodig hebben dan anderen. Deze overtuiging heb ik ook.

Ik heb tot 2017 bij de gemeente Emmen gewerkt als beschermingsbewindvoerder. Ik heb dit met ontzettend veel plezier gedaan. Toch merkte ik dat ik door de vele bureaucratie geremd werd in mijn enthousiasme om mensen te helpen daadwerkelijk een beter leven te creeëren. 

Regels horen mensen te dienen en niet andersom.

In 2017 heb ik na een ziekteperiode besloten om voor mijzelf te beginnen. Ik heb hierbij het geluk
gehad dat ik gesteund werd door mijn oude werkgever.  Hierdoor heb ik mezelf kunnen ontwikkelen
tot waar ik nu sta: een bewindvoerder met hart voor haar cliënten. Ik zie elke cliënt als individu. Ik werk daarom met afspraken die bij uw situatie passen. 

Mijn kracht zit in het kleinschalige. Ik heb geen personeel. Ik wil u persoonlijk leren kennen. Weten wat er speelt in uw leven. Bij mij hoeft u geen keuze menu door, maar krijgt u me gelijk aan de telefoon. U kunt me ook persoonlijk appen of mailen. Minimaal 1 keer per jaar kom ik bij u langs voor een evaluatie gesprek. Daarbij bespreken we ook uw wensen voor het komende jaar. Wanneer dit nodig is kom ik vaker langs.

E-mailen
Bellen
Info